Op zoek naar fietshelm?

fietshelm
Fietshelmen getest: dit zijn de veiligste VTM NIEUWS.
Fietshelmen voor kinderen bieden te weinig bescherming tegen ernstige hersenletsels. Dat blijkt uit een nieuwe test van Test-Aankoop, waarbij twaalf kinderhelmen onder de loep werden genomen. De consumentenorganisatie boog zich over twaalf kinderhelmen beschikbaar op de Belgische markt en liet ze testen in het labo van de Universiteit van Straatsburg.
Fietshelmen Dreambaby.
Draagdoeken Draagzakken Toebehoren draagzakken Alles van draagdoeken en draagzakken Accessoires. Voetenzakken Wikkelcapes Meerijplankjes Alles van accessoires Verzorgingstassen. Lässig Béaba Babymoov Alles van verzorgingstassen. Op de fiets. Fietsstoelen Fietskarren Fietshelmen Alles van op de fiets Advies van de expert. Plooibuggys: getest en goedgekeurd!
Waar moet u op letten als u een fietshelm koopt? De Standaard.
Maar tegelijkertijd zegt iedereen die het kan weten dat een fietshelm altijd beter is dan geen fietshelm. Of het moest de Hövding zijn. Visueel zien de twaalf kinderfietshelmen die we getest hebben, er bijna hetzelfde uit, meldt Simon November, woordvoerder van Test-Aankoop.
Fietshelm kopen? Groot assortiment fietshelmen Mantel.com.
Een vraag die we vaak krijgen als mensen een nieuwe fietshelm kopen: wat is de beste fietshelm? Het antwoord is eigenlijk heel simpel: die is er niet. Een fietshelm test zal regelmatig met een winnaar uit de bus komen, maar deze reviews zijn veelal toegespitst op een bepaald type helm.
Fietshelmen van topmerken Futurumshop.nl.
Giro Savant MIPS Race Fietshelm Mat Zwart/Wit. De Giro Savant MIPS Race Fietshelm is ideaal voor iedereen die van snelheid én van mooie routes houdt! Giro Savant MIPS Race Fietshelm Mat Zwart/Wit. S Voor 2359: uur besteld, morgen GRATIS bezorgd!
9x fietshelm-inspiratie voor slashparents met stijlgevoel MaisonSlash.
Wie binnenkort een fietstochtje plant in Frankrijk met het gezin is maar beter op de hoogte. Want sinds 21 maart is een fietshelm verplicht in Frankrijk voor kinderen jonger dan 12 jaar. Wie de regels niet naleeft betaalt een dikke vette boete.
bol.com Fietshelm kopen? Alle Fietshelmen online.
Een fietshelm is een onmisbare fietsaccessoire voor een goed voorbereide fietser. Ondanks dat het in Nederland niet verplicht is om een fietshelm te dragen is het wel een goed idee. Met een fietshelm bescherm je jezelf namelijk en verklein je bij ongelukken de kans op ernstig hoofdletsel.
Welke fietshelm kiezen? gezondheid.be.
tips Volgens de Nederlandse Stichting Consument en Veiligheid kunnen veel hoofd en hersenletsels bij fietsers voorkomen worden door het dragen van een fietshelm. Een fietshelm vangt de eerste klap op en dempt de schok. Vooral voor kinderen beneden 10 jaar wordt het dragen van een fietshelm ten zeerste aangeraden.
De grootste en goedkoopste Online Fietshelmen Shop!
In ons ruime Fietshelm assortiment op Hollandbikeshop.com vindt u de Fietshelmen in verschillende kleuren, maten en modellen, zoals de MTB Fietshelm, Race Fietshelm, Dames Fietshelm, BMX Fietshelm, Kinder Fietshelm, City Fietshelmen, Triathlon Fietshelm, Lamp Fietshelm, AGU Fietshelm, Abus Fietshelm, Bell Fietshelm, MET Fietshelm, Lazer Fietshelm, Widek Fietshelm, Mirage Fietshelm, Bobike Fietshelm, GMG Fietshelm, Giro Fietshelm, Kawasaki Fietshelm, Helt-Pro Helmen, Melon Fietshelm, Nutcase Helmen, FastRider Fietshelm, Crazy Stuff Helm en Egg Helmen.
Casque Fietswinkel en specialist in uw vrije tijd!
Fietshelm Prowell F-59R Flying Wing Zwart/Rood. Adviesprijs 54 95. ITEK prijs 27 95. Fietshelm Prowell Phoenix Neoblade F-55R Roze. ITEK prijs 24 95. Fietshelm Prowell C-42 Clownfish blauw. Adviesprijs 39 95. ITEK prijs 19 95. Fietshelm Prowell F-44R FlyingWing Wit.
Fietshelm saai? Dan heb je de Lego-helm nog niet gezien Nieuws HLN.
In een poging om het voor kinderen aantrekkelijker te maken om een helm te dragen op de fiets, bedachten twee Scandinavische collega's' de Lego-helm. Simon Higby uit Stockholm en Clara Prior uit Kopenhagen ontwikkelden het idee samen voor hun MBA-thesis.

Contacteer ons