Meer resultaten voor fietshelm

fietshelm
Fietshelm kopen? wielersport-expert.be Frank.
Een fietshelm is een zeer goede beveiliging voor uw hoofd. Zeker bij hoge snelheden is een fietshelm een must. Een val zonder dat u een helm draagt kan immers nare gevolgen hebben. Gaat u naar het buitenland dan is een fietshelm in sommige landen zelfs verplicht. Lees meer Lees minder. Lees dan even verder.
Fietshelmen Trek Bikes BE.
bol.com Fietshelm kopen? Alle Fietshelmen online.
De nieuwe Dan Brown Bestel FIFA 18 Elektronica Studie deals Aanbiedingen. Een fietshelm is een onmisbare fietsaccessoire voor een goed voorbereide fietser. Ondanks dat het in Nederland niet verplicht is om een fietshelm te dragen is het wel een goed idee. Met een fietshelm bescherm je jezelf namelijk en verklein je bij ongelukken de kans op ernstig hoofdletsel. Neem het zekere voor het onzekere door een goede fietshelm te gebruiken tijdens het fietsen.
Fietshelmen van topmerken Futurumshop.nl.
De Bell Draft MIPS Race helm is een gestroomlijnde veilige en comfortabele helm die je hoofd goed beschermt bij een eventuele impact Meer informatie. Bell Draft MIPS Race Fietshelm Wit/Zilver. Voor 2359 uur besteld morgen GRATIS bezorgd! Voor 2359 uur besteld morgen GRATIS bezorgd! Bell Draft MIPS Race Fietshelm Wit/Zilver. Voor 2359 uur besteld morgen GRATIS bezorgd! Veel andere klanten combineerden dit product met. Bell Draft MIPS Race Fietshelm Wit/Zilver.
De grootste en goedkoopste Online Fietshelmen Shop!
Zo vindt u zeker de Fietshelm die u zoekt. Hollandbikeshop.com is dealer van Fietshelmen heeft een groot en goedkoop assortiment. Ook hebben wij vaak Fietshelmen in de opruiming of outlet houdt daarom onze aanbieding button goed in de gaten. De grootste en goedkoopste Fietshelm fietswinkel! SKS Voorspatbord Mud-X dirtboard.
Van Eyck Sport Vélos accessoires et vêtements acheter en ligne.
Van Eyck Sport Vélos accessoires et vêtements acheter en ligne Profitez de prix avantageux et livraison rapide. Commandez vos vélos accessoires et vêtements chez Van Eyck.
kinderhelmen fietshelmen babyhelmpje skatehelm www.kinderhelmen.be.
BACK TO SCHOOL ACTIE! tem 31aug 15% korting op alle fietshelmen. Gebruik volgende kortingscode BTS2017. veilig terug naar school. De leukste fietshelmen verzameld! vestjes om te leren fietsen. GRATIS LEVERING vanaf 85 in België Nederland. kinderhelmen.be Promoot jouw pagina ook. Fietshelmen Gastenboek Levering Home Keuze van de maat Verzendkosten Contact Mijn account Extra info.
Fietshelmen D'Store Bierbeek.
Fietshelmen ColliShop.
Fietshelm Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Een fietshelm is een helm die wordt gedragen door fietsers en in het bijzonder wielrenners ter voorkoming van hoofdletsel. De helm biedt echter in veel gevallen geen effectieve bescherming. In tegenstelling tot een bromfiets of motorfietshelm is een fietshelm niet helemaal gesloten maar heeft openingen. In sommige landen is een fietshelm voor kinderen tot twaalf jaar of zelfs voor alle fietsers verplicht. In Zweden moet bijvoorbeeld iedereen tot 15 jaar een helm dragen. In de sport wordt ook gebruikgemaakt van fietshelmen. Tijdens wieler veld of baanwedstrijden is het dragen van een helm verplicht. Bronnen noten en/of referenties. Helmets make cycling less safe says Dutch cycling union.
Wat is een goede fietshelm?
Vakantie in binnen of buitenland? Wij houden een oogje in het zeil. Contacteer ons voor gratis veiligheidsadvies tegen inbraak. Wat is een goede fietshelm? Weinig volwassenen dragen consequent een helm. Nochtans beschermt een helm je bij een ongeval. Zeker voor kinderen is deze bescherming van hun kwetsbare hoofdje essentieel. We zetten hier een aantal zaken op een rijtje. Een fietshelm is in ons land nog niet verplicht. Dat is jammer want ongevallenstatistieken leren dat het hoofd heel kwetsbaar is als je valt met de fiets. Hoe goed je kind kan fietsen je kan niet alle valpartijen voorkomen. Je kan op de fiets ook aangereden worden door een onvoorzichtige bestuurder.

Contacteer ons