Resultaten voor fietshelm

fietshelm
Getest: BBB Kite fietshelm Grinta!
Getest: BBB Kite fietshelm. Getest: BBB Kite fietshelm. Bekroond ontwerp is basic maar precies goed voor de startende biker. Toen BBB enkele jaren terug als helmensponsor ging optreden voor profteams als QuickStep, Cofidis en Vacansoleil, moest er een tandje worden bijgestoken in de ontwikkeling van de helmen.
Nieuwe fietshelm kan hersenschade tot helft verminderen Leuven Regio HLN.
Leuven Wetenschappers van de KU Leuven hebben een nieuwe en extra veilige fietshelm ontwikkeld die het risico op een zwaar hersenletsel tot één derde of zelfs de helft kan verminderen. De onderzoekers van de departementen Werktuigkunde, Materiaalkunde en Neurowetenschapen van de KU Leuven zijn al sinds 1999 bezig met de ontwikkeling van een nieuwe fietshelm.
Tips om een fietshelm te kopen waar op letten?
Een fietshelm verdeelt de klap en bijkomende druk over het gehele oppervlak van de schedel. OPGELET: Een fietshelm moet perfect passen want anders verliest deze volledig zijn functie! Uit wat is de fietshelm opgebouwd? Zoals hierboven reeds aangegeven bestaat een fietshelm grotendeels uit de schokabsorberende stof Styropor.
Getest: BBB Kite fietshelm Mountainbike.be.
Getest: BBB Kite fietshelm. In de jaren dat BBB in helmen doet, zijn er al prachtige dingen uit de ontwerpkoker van het Leidse bedrijf gerold. We denken aan de Tithon, een aero-helm pur sang, met een design dat zo uit het MoMa zou kunnen komen.
Paradisio.
Polisport Fietshelm Baby Guppy, maat 44-48 cm. Qt Cycle Tech Fietshelm Cats and Dogs, maat 46-52 cm. Qt Cycle Tech Fietshelm Corsa, maat 48-52 cm. Qt Cycle Tech Fietshelm E.T, maat 46-52 cm. Qt Cycle Tech Fietshelm Unicorn, maat 48-52 cm.
fietshelm Vertaling Nederlands-Frans.
Naar andere talen: fietshelm DE fietshelm EN fietshelm ES. Vertalingen fietshelm NLFR. Voorbeeldzinnen met fietshelm. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Nu op Babybytes.nl.
bol.com Fietshelm kopen? Alle Fietshelmen online.
Een fietshelm is een onmisbare fietsaccessoire voor een goed voorbereide fietser. Ondanks dat het in Nederland niet verplicht is om een fietshelm te dragen is het wel een goed idee. Met een fietshelm bescherm je jezelf namelijk en verklein je bij ongelukken de kans op ernstig hoofdletsel.
Hoe belangrijk zijn de ventilatiegaten in een fietshelm?
Als de aerodynamica een belangrijke rol speelt bij het fietsen, zoals bij racefietsen het geval kan zijn doordat er een zo hoog mogelijke snelheid bereikt moet worden, dan is het aerodynamische aspect uiteraard eveneens van belang bij de aanschaf van een fietshelm met ventilatie.
Fietshelm kopen? Groot assortiment fietshelmen Mantel.com België.
Een vraag die we vaak krijgen als mensen een nieuwe fietshelm kopen: wat is de beste fietshelm? Het antwoord is eigenlijk heel simpel: die is er niet. Een fietshelm test zal regelmatig met een winnaar uit de bus komen, maar deze reviews zijn veelal toegespitst op een bepaald type helm.
Fietshelmen Touring Touring.
Een goede fietshelm biedt bescherming bij een val, is comfortabel om te dragen en eenvoudig te gebruiken. Tegenwoordig zie je steeds vaker zogenaamde hard shell helmen in het straatbeeld. Een hard shell helm heeft een losse binnenkant met daaromheen een harde en dikke schaal die de bescherming biedt.
Mijn fietshelm heeft al twee keer mijn leven gered Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Wees felm, en dlaag een helm. Weerman Frank Deboosere spreekt vandaag in Chinese spreekwoorden. Hij begrijpt niet waarom niet iedereen een fietshelm draagt. De twee meest kwetsbare groepen van fietsers de jong adolescenten en de 65-plussers dragen zelden of nooit een fietshelm.

Contacteer ons