Resultaten voor fietshelmen

fietshelmen
Fietshelm kopen? U vindt het grootste assortiment bij HBS!
Hollandbikeshop.com verkoopt fietshelmen die voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen ook wel de EN 1078 genoemd. Op Hollandbikeshop.com vindt u een breed assortiment Fietshelmen van merken als AGU, Abus, Bell, MET, Lazer, Widek, Mirage, Bobike, GMG, Giro, Kawasaki, Helt-Pro, Melon, Nutcase, FastRider, Crazy Stuff en Egg.
Zo kies je de juiste fietshelm A.S.Adventure.
Softshell vs hardshell. Beide helmtypes bieden een optimale bescherming, maar hardshell fietshelmen zijn beter bestand tegen een ruwe behandeling. Daarom zijn ze beter geschikt voor jonge kinderen, die hun helm na het fietsen weleens in de hoek durven te gooien.
Fietshelmen Touring Touring.
Getest: 10 fietshelmen. Als je valt tijdens het fietsen, verkleint een goede helm de kans op een ernstig hoofdletsel. Zeker voor kinderen, senioren en sportfietsers is een helm onmisbaar. We hebben tien fietshelmen uitgetest. Wat is de beste fietshelm? Voor deze test verzamelden we verschillende exemplaren van hetzelfde model in het ADAC testlab.
Fietshelmen Bestel eenvoudig online A.S.Adventure.
Nu al korting: Alle producten. Nu al korting. Terug naar menu. Terug naar Link to selected category. Home Fietsen Fietskleding Fietshelmen. Ga voor een veilige, maar stijlvolle fietshelm. Ontdek ons uitgebreid aanbod fietshelmen met focus op comfort en veiligheid. Heren / dames.
Fietshelm kopen? Groot assortiment fietshelmen Mantel.com België.
Echter, of je nu een POC Helm draagt of een Giro Helm, een Bontrager helm of een Kask helm: alle fietshelmen bij Mantel voldoen aan de Europese veiligheidsnorm voor fietshelmen. De jongsten kunnen ook veilig op pad met een fietshelm: kind veiliger, ouder geruster.
Fietshelmen D'Store' Bierbeek.
Truien en vesten. Sports Bike Fietsaccessoires Fietshelmen. Unisex Juniors 6. Laatste Product Reviews. Bekijk alle overzichten. Fietshelmen Er zijn 32 producten. Productnaam: A tot Z. Productnaam: van Z naar A. Referentie: Laagste eerst. Referentie: Hoogste eerst. Toont 1 12 van de 32 items.
Wel of geen fietshelm? gezondheid.be.
In landen waar fietshelmen verplicht zijn, daalt het risico op hoofdletsel niet, het fietsgebruik wel. Jaarlijks worden ongeveer 67.000 slachtoffers van een fietsongeval behandeld op een spoedeisende-hulpafdeling, worden er 8.000 fietsers opgenomen in een ziekenhuis, en overlijden er 190 mensen als gevolg van een fietsongeval.
Helmen.
Een helm kan een ongeval niet voorkomen, maar een kinderhoofdje is heel kwetsbaar; verwondingen aan het hoofd zijn dan ook één van de meest voorkomende letsels bij fietsen, skaten, steppen en racen. Een helm beschermt je hoofd bij een val of aanrijding doordat de energie wordt geabsorbeerd die anders door het hoofd moet worden opgevangen.
Test-Aankoop: Veel fietshelmen beschermen onvoldoende Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Test-Aankoop: Veel fietshelmen beschermen onvoldoende. 04/09/2017 om 0835: Bron: BELGA Print Corrigeer. archiefbeeld Foto: Pol De Wilde. Fietshelmen voor kinderen leveren niet altijd de bescherming die ouders ervan verwachten. Dat blijkt uit een nieuwe test van consumentenorganisatie Test-Aankoop.
Fietshelmen DreamLand.
Welke kinderfietshelm je ook koopt, het hoofdje van je kindje zal goed beschermd zijn in onze stevige en kwaliteitsvolle fietshelmen! Al onze kinderhelmen zijn ook voorzien van ventilatiegaten waardoor het hoofd van je kind altijd koel blijft en dus niet begint te zweten.
Fietshelmen Wat zijn de verschillen tussen fietshelmen? Koopgids.
Deze fietshelmen zijn minder open dan een normale fietshelm, maar hebben toch nog voldoende ventilatiegaten om tijdens een tocht of koers je hoofd goed te koelen. Deze fietshelmen zie je dan ook vaak terug bij de wedstrijdrijders en fanatieke fietsers.

Contacteer ons