Op zoek naar fietshelmen?

fietshelmen
Lovendegem Mobiliteit Openbare Werken Verkeer en parkeren Fietshelmen.
Het gemeentebestuur heeft in functie van de verkeersveiligheid fietshelmen aangekocht voor kinderen van 10 jaar tot 12 jaar 3de 4de 5de 6de leerjaar. De gemeente neemt de helft van de kosten op zich en biedt de fietshelmen te koop aan voor de prijs van 10 EUR per fietshelm.
Fietshelmen Touring Touring.
directions_car 33 km file Touring Mobilis App keyboard_arrow_right. Getest: 10 fietshelmen. Als je valt tijdens het fietsen, verkleint een goede helm de kans op een ernstig hoofdletsel. Zeker voor kinderen, senioren en sportfietsers is een helm onmisbaar. We hebben tien fietshelmen uitgetest.
Fietshelm Fietsersbond.
Welke fietshelm kies je? Er is voor elk wat wils in het wijde gamma aan fietshelmen. De helmen verschillen zowel qua kleur als qua model, gewicht en materiaal. Om een goede keuze te maken, moet men rekening houden met enkele elementen.
Van Eyck Sport: Helmen Heren Fietskledij kopen online.
KASK MOJITO HELM ZWART/ORANJE. 13500, Log in voor de beste prijs. KASK MOJITO HELM ZWART/ORANJE. Zet op verlanglijst. ZERO RH Z-ALPHA FIETSHELM ZWART EHX6072 04. 14790, Log in voor de beste prijs. ZERO RH Z-ALPHA FIETSHELM ZWART EHX6072 04. Zet op verlanglijst.
bol.com Fietshelm kopen? Alle Fietshelmen online.
Met een fietshelm bescherm je jezelf namelijk en verklein je bij ongelukken de kans op ernstig hoofdletsel. Neem het zekere voor het onzekere door een goede fietshelm te gebruiken tijdens het fietsen. Let bij de aanschaf van een fietshelm op het gewicht: hoe lichter een helm, hoe meer comfort op lange fietstocht. Top 10 Fietshelmen.
De grootste en goedkoopste Online Fietshelmen Shop!
In ons ruime Fietshelm assortiment op Hollandbikeshop.com vindt u de Fietshelmen in verschillende kleuren, maten en modellen, zoals de MTB Fietshelm, Race Fietshelm, Dames Fietshelm, BMX Fietshelm, Kinder Fietshelm, City Fietshelmen, Triathlon Fietshelm, Lamp Fietshelm, AGU Fietshelm, Abus Fietshelm, Bell Fietshelm, MET Fietshelm, Lazer Fietshelm, Widek Fietshelm, Mirage Fietshelm, Bobike Fietshelm, GMG Fietshelm, Giro Fietshelm, Kawasaki Fietshelm, Helt-Pro Helmen, Melon Fietshelm, Nutcase Helmen, FastRider Fietshelm, Crazy Stuff Helm en Egg Helmen.
Fietshelmen getest: dit zijn de veiligste VTM NIEUWS.
Fietshelmen voor kinderen bieden te weinig bescherming tegen ernstige hersenletsels. Dat blijkt uit een nieuwe test van Test-Aankoop, waarbij twaalf kinderhelmen onder de loep werden genomen. De consumentenorganisatie boog zich over twaalf kinderhelmen beschikbaar op de Belgische markt en liet ze testen in het labo van de Universiteit van Straatsburg.
Fietshelmen Trek Bikes BE.
Bontrager Rally MIPS dames mountainbikehelm. Bontrager Lithos mountainbikehelm. Bontrager Lithos fietshelm. Bontrager Quantum MIPS fietshelm. Bontrager Quantum MIPS damesfietshelm. Bontrager Specter XR MTB-helm. Starvos MIPS fietshelm voor dames. Starvos MIPS fietshelm. Bontrager Specter racehelm. Bontrager Solstice MIPS kinder fietshelm. Sorteer op expand_more.
Over fietshelmen en veiligheid ADEMLOOS.
De discussie over het verplichten van fietshelmen heeft ondertussen ook België bereikt. Na het radio en televisieoptreden gisteren van Sophie Bergé over haar ongeval en de gevolgde oproep naar Vlaams minister van mobiliteit Ben Weyts om fietshelmen te verplichten, kwam al snel het antwoord dat de bevoegde minister het ging onderzoeken.
Helmen Koersfietsen Decathlon.
Alle filters bekijken. B'twin' MTB-helm 500. 4.6 5 566. B'twin' Fietshelm Aerofit 900. 4.6 5 74. B'twin' Fietshelm 500. 4.5 5 75. B'twin' MTB-helm 100. 4.4 5 322. 4.5 / 5 Op basis van 1037 Beoordelingen in de winkels en online.
Fietshelmen kopen Webshop Verkeer op School.
Dat betekent dat fietshelmen voor maximaal 200 euro terugbetaald worden. Als je een opleiding uit het Verkeer op School gamma van de VSV volgt, krijg je nog 100 euro extra subsidie. Die kun je gebruiken voor de terugbetaling van extra fietshelmen.

Contacteer ons